CONTACTEAZĂ-NE
Despre Noi
Activitate
Echipă
Love, Live, Learn and Start Over
Un Ghid pentru o Viață Plină de
Aprecieri și Respect
AFLĂ MAI MULTE
SOLICITĂ OFERTA
DESPRE NOI
Suntem o comunitate de oameni cu diversie experiențe, care ne-am propus să aducem comunicarea non violentă in fiecare școală și in fiecare familie. Idea de a aduce CNV mai aproape de inimile voastre a venit datorită unei vizite la Cluj, în vara anului 2023, la o tabără de studiu, unde au mers Diana și Camelia. Și cind îți dorești cu adevărat, intreg universul se aranjeaza astfel ca lucrurile sa se întâmple. Sau cum spune Camelia, if you believe you can, YOU CAN. Suntem aici să anunțăm primele evenimente CNV Moldova cu sustinerea tutorelui nostru Ian Peatey care ne onoreaza cu prezenta. Suntem un pumn de oameni care trecem sau am trecut prin diferite experiențe personale de transformare, regândite și profunde trăiri emoționale. Mai avem la sigur de lucrat pana vom face CNV parte din adn-ul nostru.
Ne veți crede nebuni, dar ne propunem să-l facem parte din ADN-ul vostru:)
PRINCIPIILE ALOHA
L
O
H
A
A
Akahai
Lōkahi
ʻOluʻolu
Haʻahaʻa
Ahonui
Însemnând ca bunătatea să fie exprimată cu tandrețe
Însemnând unitate, pentru a fi exprimat cu armonie
Însemnând plăcut, a fi exprimat cu plăcere
Însemnând umilință, a se exprima cu modestie
Însemnând răbdare, a se exprima cu perseverență
ACTIVITĂȚI
TRAINIG-URI
Informatie scurta despre program si alte detalii interesante cum ar fi .....
SERVICII DE FACILITARE
PROIECTE SOCIALE
Informatie scurta despre program si alte detalii interesante cum ar fi .....
Informatie scurta despre program si alte detalii interesante cum ar fi .....
ECHIPA NOASTRĂ
Vlad Oleatovschi
Camelia Graur
Diana Vrabie
Cine suntem noi?
O mână de entuziaști, ai căror destine au fost unite prin Academia Nicolae Dumitrescu. Pentru acest fapt țin pe această cale să îi mulțumesc mentorului nostru comun, omului nostru drag, Peter Vlad Ianusevici, fondatorul ANDului și creatorul viziunii Moldova2053.

Mulțumesc Vlad pentru drumul nostru împreună. Știu că urmează încă multe, și mă bucură acest fapt. Mulțumesc pentru suportul tău, și pentru șuturile în fund:) Dar mai ales pentru că ai avut intuiția că acesta este drumul meu. Fieare a ajuns în AND dintr-un punct anume al drumului propiu, și drumul nostru cu AND continuă, pentru că comunitatea AND trăiește prin noi.
Camelia Graur
Este omul care a știut să se renască!

Omul care impresiuonează prin profunzimea de empatie pe care o simte. Omul care știe să fie acolo pentru tine. Dar între timp a și învățat să aibă grijă și de nevoile proprii. Am văzut cum a crescut în permanență, lăsînd în spate 13 ani de funcționar public, apoi cîțiva ani plini de AND în adn:), mamă a unui copil minunat, parteneră de viață a unui omulean la fel de minunat, și nu în ultimul rînd coach internațional. Camelia este omul care crede în faptul dacă tu crezi cu adevărat că poți, atunci sigur că poți. Am trăit alături de acest omulean multe clipe profunde, intime și pe de-a dreptul magice.
Vlad Oleatovschi
Un omulean cu profunzime, care a trăit o viață plină cu de toate, trainer și facilitator cu experiențe neobișnuite pentru unii, specialist în protecția copiului, tată a doi copii minunați, omul care știe să ofere feedback așa ca să nu doară, cu blîndețe și grijă. Un coleg minunat, în care poți avea încredere orbește, pentru că știiu că va fi acolo dacă cad pe spate. Omul care știe să primească suport, chiar dacă persoana care îl oferă e de alt gen:) și pur și simplu un prieten frumos. Uneori este departe fizic, dar oriunde nu se află, este receptiv și prezent. Omul căruia i-amămpărtășit ideia că vreau să aduc CNV în fiecare școală, și care m-a provocat să aduc CNV în fiecare familie.
Diana Vrabie
Un alt omulean, care a încercat mai multe în viață, fiind curioasă, iar căutările personale au adus-o în lumea trainingurilor și a facilitării. A fost nevoie de aruncat în apă, a fost nevoie să simtă mitraliera asupra ei, iar în ianuarie 2023, cînd a fost întrebată direct, de ce nu s-ar lăsa de toate și să facă doar asta, să descopere răspunsul care a adus-o aici. O decizie care a răsturnat toate de atunci. Astfel dintr-o călătorie minunată împreună cu Camelia, în vara anului 2023, la tabăra de comunicare non violentă din Cluj, 2023, înțelege clar că vrea să aducă CNV în fiecare școală. Și tot atunci, datorită unui challenge extraordinar a unei companii partenere, descoperă Codexul Aloha, pe care îl integrează ca parte din principiile de lucru în training. Așa s-a născut CNV Moldova și Aloha Training.
Made on
Tilda