MATERIALE
COMUNICARE
NON-VIOLENTĂ
Vrem să facem CNV parte din ADN-ul tău!
LIMBAJUL IUBIRII
DESPRE NOI
Suntem o comunitate de oameni cu diverse experiențe, care ne-am propus să aducem comunicarea non violentă (CNV) în fiecare școală și în fiecare familie. Idea de a aduce CNV mai aproape de inimile noastre a venit datorită unei vizite la Cluj, în vara anului 2023, la o tabără de studiu, unde au mers Diana și Camelia. Și cînd îți dorești cu adevărat, întreg universul se aranjeaza astfel ca lucrurile să se întâmple. Sau cum spune Camelia, if you believe you can, YOU CAN. Suntem aici să anunțăm primele evenimente CNV Moldova cu sustinerea tutorelui nostru Ian Peatey care ne onoreaza cu prezența la primele noastre evenimente. Suntem un pumn de oameni care trecem sau am trecut prin diferite trăiri profunde emoționale și experiențe personale de transformare. Mai avem la sigur de lucrat pîna vom face CNV parte din adn-ul nostru.
Ne veți crede nebuni,
dar ne propunem să-l facem parte din ADN-ul vostru:)
Dacă vrei să devii NVC Angel pentru școala din satul tău de baștină,
completează formularul de mai jos.
ECHIPA
Vlad Oleatovschi
Camelia Graur
Diana Vrabie
Cine suntem noi? O mînă de entuziaști, ai căror destine au fost unite prin Academia Nicolae Dumitrescu. Pentru acest fapt vrem pe această cale să îi mulțumesc mentorului nostru comun, omului nostru drag, Peter Vlad Ianusevici, fondatorul ANDului și creatorul viziunii Moldova2053.

Mulțumesc Vlad pentru drumul nostru împreună. Știu că urmează încă multe, și mă bucură acest fapt. Mulțumesc pentru suportul tău, și pentru șuturile în fund:) Dar mai ales pentru că ai avut intuiția că acesta este drumul meu. Fieare a ajuns în AND dintr-un punct anume al drumului propiu, și drumul nostru cu AND continuă, pentru că comunitatea AND trăiește prin noi.

Camelia Graur
ESTE OMUL CARE A ȘTIUT SĂ SE RENASCĂ.

Omul care impresionează prin profunzimea de empatie pe care o simte. Omul care știe să fie acolo pentru tine. Dar între timp a și învățat să aibă grijă și de nevoile proprii. Am văzut cum a crescut în permanență, lăsînd în spate 13 ani de funcționar public, apoi cîțiva ani plini de AND în adn:), mamă a unui copil minunat, parteneră de viață a unui omulean la fel de minunat, și nu în ultimul rînd coach internațional. Camelia este omul care crede în faptul dacă tu crezi cu adevărat că poți, atunci sigur că poți. Am trăit alături de acest omulean multe clipe profunde, intime și pe de-a dreptul magice.
Vlad Oleatovschi
Un omulean cu profunzime, care a trăit o viață plină cu de toate, trainer și facilitator cu experiențe neobișnuite pentru unii, specialist în protecția copiului, tată a doi copii minunați, omul care știe să ofere feedback așa ca să nu doară, cu blîndețe și grijă. Un coleg minunat, în care poți avea încredere orbește, pentru că știiu că va fi acolo dacă cad pe spate. Omul care știe să primească suport, chiar dacă persoana care îl oferă e de alt gen:) și pur și simplu un prieten frumos. Uneori este departe fizic, dar oriunde nu se află, este receptiv și prezent. Omul căruia i-am împărtășit ideia că vreau să aduc CNV în fiecare școală, și care m-a provocat să aduc CNV în fiecare familie.
Diana Vrabie
Un omulean, care a încercat mai multe în viață, fiind curioasă, iar căutările personale, provocările de cuplu și creșterea celor doi copii, au adus-o în lumea trainingurilor și a facilitării. A fost nevoie de aruncat în apă, a fost nevoie să simtă mitraliera asupra ei, iar în ianuarie 2023, cînd a fost întrebată direct, de ce nu s-ar lăsa de toate și să facă doar asta, să descopere răspunsul care a adus-o aici. O decizie care a răsturnat toate de atunci. Astfel dintr-o călătorie minunată împreună cu Camelia, în vara anului 2023, la tabăra de comunicare non violentă din Cluj, 2023, înțelege clar că vrea să aducă CNV în fiecare școală. Și tot atunci, datorită unui challenge extraordinar a unei companii partenere, descoperă Codexul Aloha, pe care îl integrează ca parte din principiile de lucru în training. Așa s-a născut CNV Moldova și Aloha Training.
PARTENERI
EVENIMENTE
16 NOIEMBRIE | CONFERINȚĂ
Parents and Lovers
Un eveniment pentru toți doritorii de a afla mai multe de depsre metoda Comunicării Nonviolente
12 NOIEMBRIE | NETWORKING EVENT
Empathy Party

Training for trainers Fundamentals of Non Violent Communication
Training for trainers
13-15 NOIEMBRIE | TRAINING
O familie începe cu un set de experiențe și provocări.Copii sunt importanți pentru noi, dar menținerea unei relații de cuplu este crucială pentru o viață fericită...
Empathy Party
12 Noiembrie
17:00 - 21:00
Pizzeria Caruso
AGENDA EVENIMENTULUI
  • 17:00 - 17:30 - Welcome
  • 17:30 - 19:00 - Guest Speaker, Ian Peatey / NVC certified trainer
  • 19:00 - 21:00 - Fourchette / Networking cu empatie

LIMBA DE LUCRU - Engleză

CONTRIBUȚIE PERSONALĂ - 350 MDL

Hai să sărbătorim comunicarea non violentă!

Comunicarea de la om la om, de la inimă la inimă. Empathy party îți propune să petreci o duminică altfel, într-o comunitate de oameni care caută să descopere, să înțeleagă și să integreze în viața lor o altfel de comunicare. Vom avea un invitat special, Ian Peatey, trainer certificat internațional în CNV. Vom împărtăși emoții autentice și comunicare deschisă și vom savura din gustările localului Caruso.
CUMPĂRĂ BILETE ACUM
Fundamentals of Non Violent Communication
GRUP DE STUDIU PROFUND PENTRU TRAINERI


Grupul a fost preînregistrat.

În cazul în care doriți să aflați despre disponibilitatea locurilor, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să apelați la numărul de contact 60150501, Diana.

Limita de locuri 20 persoane!

Ian Peatey s-a născut în Marea Britanie și, din anul 2001, lucrează cu metoda Comunicării Nonviolente în organizații, cursuri deschise și tabere de familie. A studiat cu Marshall Rosenberg, doctorul în psihologie care a pus bazele acestei filozofii, și este trainer certificat al Center for Nonviolent Communication din Statele Unite ale Americii.
13 - 15 Noiembrie
9:30 - 18:00
SE VA CONFIRMA
ÎNTREGISTREAZĂ-TE
Empathy Party
16 Noiembrie
9:30 - 18:00
Summit events, sala new york
OFERIȚI CADOU O ZI PENTRU RELAȚIA VOASTRĂ!

O familie începe cu un set de experiențe și provocări. Copii sunt importanți pentru noi, nu se discută. Dar menținerea unei relații de cuplu este crucială pentru o viață fericită, iar deseori, creșeterea unei famili presupune deseori mai puțănă atenție relației de cuplu.

Trainingul este despre cum am putea păstra relația de cuplu vie, în special după nașterea copiilor.

TRAINER - Ian Peatey, UK, International NVC Trainer.
LIMBA DE LUCRU - Engleză

Poți veni singur sau împreună cu omul tău drag! Vă așteptăm cu empatie.

Starting a family comes with a whole new set of wonderful experiences and challenges. Our children are important to us - no doubt about it. Yet maintaining the couple relationship is crucial for a happy life and raising a family often means the intimate relationship gets less attention than it needs.

This course is about how to keep our intimate relationship alive, especially after we have children. You will learn:

- how to keep your communication healthy and effective
- ways to make time and prioritise the relationship
- to keep a sense of the bigger picture and the direction of our relationship
- how parenting changes our desire for each other ... and what to do about it.

The course is built on the foundation of Nonviolent Communication - learning to speak up honestly in ways that bring us closer, and listening to each other in ways that break down barriers between us.

The course is suitable for anyone in a relationship who has (or plans) a family. Come as a couple or on your own.
CUMPĂRĂ BILETE ACUM
PROGRAME
Curs de facilitatori în Comunicare Nonviolentă: ”Cum să începi o grupă de studiu CNV?”

13 - 14 ianuarie, București | 20 - 21 ianuarie, Cluj - Napoca
FIZIC
Curs de facilitatori
Curs Online în Comunicare Nonviolentă: „Relațiile autentice și armonioase ne cresc calitatea vieții”
ONLINE
CURS ONLINE
Dacă vrei să ajuți școala din satul tău de baștină, sau vrei să devii NVC Angel pentru oricare școală, și să aduci comunicare non violentă mai aproape de comunitate, scrie-ne un mesaj și revenim cu detalii cum poți contribui la creșetera comunității cnv moldova.
© All Right Reserved. CNV MOLDOVA 2023
Made on
Tilda